Počet záznamů: 1  

Technologie čokolády a cukrovinek

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Čopíková, Jana, 1943- - Autor
    1. vyd. - Praha : Vydavatelství VŠCHT, 1999 - 168 s.
    ISBN 80-7080-365-7
     cukrovinky  čokoláda  čokoládové cukrovinky  potravinářská technologie
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 26.141
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 26.141 v1   

    Údaje o názvuTechnologie čokolády a cukrovinek / Jana Čopíková
    Záhlaví-jméno Čopíková, Jana, 1943- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Vydavatelství VŠCHT, 1999
    Fyz.popis168 s.
    ISBN80-7080-365-7
    Číslo nár. bibl.cnb000817178
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla cukrovinky * čokoláda * čokoládové cukrovinky * potravinářská technologie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    MDT 663 , 664.6/.7
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Technologie čokolády a cukrovinek
    Technologie čokolády a cukrovinek
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.