Počet záznamů: 1  

Technologie cukrovinkářské výroby

  1. kniha

    kniha


     Rapoport, Abram Lazar'jevič - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1956 - 400 s.
      Ruprich, Emanuel - Překladatel
     cukrovinky  výrobní technologie
     příručky
    SignaturaC 16.943/2
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 16.943/2   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuTechnologie cukrovinkářské výroby. II / A.L. Rapoport ; přel. Emanuel Ruprich
    Záhlaví-jméno Rapoport, Abram Lazar'jevič (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1956
    Fyz.popis400 s.
    Číslo nár. bibl.cnb000723271
    Dal.odpovědnost Ruprich, Emanuel (Překladatel)
    Předmět.hesla cukrovinky * výrobní technologie
    Forma, žánr příručky
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 62:005.83 , 664.143 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.