Počet záznamů: 1  

Štíhlá bez hladovění


  1.  Grillparzer, Marion, 1961- - Autor
    České vyd. 1. - Praha : Ottovo nakladatelství - Cesty, 2002 - 48 s. : barev. il. ; 18 cm
    ISBN 80-7181-677-9
    Cítím se skvěle
     redukční diety  zelí hlávkové  tělesná cvičení
     příručky
    SignaturaC 304.663
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Štíhlá bez hladovění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 304.663   

    Údaje o názvuŠtíhlá bez hladovění : hubněte v dobré pohodě se zelnou polévkou / Marion Grillparzer ; [z německého originálu ... přeložila Romana Barfussová]
    Záhlaví-jméno Grillparzer, Marion, 1961- (Autor)
    Údaje o vydáníČeské vyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Ottovo nakladatelství - Cesty, 2002
    Fyz.popis48 s. : barev. il. ; 18 cm
    ISBN80-7181-677-9
    Číslo nár. bibl.cnb000891180
    Edice Cítím se skvěle (Ottovo nakladatelství)
    PoznámkyNázev a podnázev z obálky
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje rejstřík
    OriginálMagische Kohlsuppe
    Předmět.hesla redukční diety * zelí hlávkové - terapeutické aspekty * tělesná cvičení
    Forma, žánr příručky
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 641.561 , 613.24 , 635.341/.342 , 616-08 , 613.72 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Druh dok.KNIHY
    Štíhlá bez hladovění
    Kromě původní receptury zelné polévky jsou zde uvedeny tři moderní verze, které připravili vyhlášení kuchaři a dietní program je upraven podle nejnovějších vědeckých poznatků. Během jednoho týdne se dá zhubnout 5 kilo. Polévka rozproudí látkovou výměnu a spálí tuky bez hladovění. Důležité je dodržovat přesné rozpisy potravin na jednotlivé dny, doplňovat bílkoviny (formou prášku z lékárny) a sportovat. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.