Počet záznamů: 1  

Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Momčilová, Pavla, 1941- - Autor
    Vyd. 1. - Čestlice : Pavla Momčilová - Medica Publishing, 2003 - 109 s., [4] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 23 cm
    ISBN 80-85936-44-5
    Pavla vaří a peče zdravě ; Sešity zdravé výživy ;
     obilniny  vaření
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 310.222
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 310.222   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 310.222 v1   

    Údaje o názvuŠpalda a ječmen ve zdravé kuchyni : teplé a studené pokrmy, pečivo, dezerty, nápoje / Pavla Momčilová
    Záhlaví-jméno Momčilová, Pavla, 1941- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeČestlice : Pavla Momčilová - Medica Publishing, 2003
    Fyz.popis109 s., [4] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 23 cm
    ISBN80-85936-44-5
    Číslo nár. bibl.cnb001254620
    Edice Pavla vaří a peče zdravě ; č. 11
    Sešity zdravé výživy ; sv. 32
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla obilniny * vaření
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    MDT 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni
    Po obecném úvodu, seznamujícím s přednostmi celozrnných obilovin, zásadami jejich koupě, skladování a kuchyňské úpravy následují desítky předpisů na pokrmy sladké, slané, teplé i studené. Další z řady užitečných kuchařek zdravé výživy. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.