Počet záznamů: 1  

Škola fotografování

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Olsenius, Richard, 1946- - Autor - Fotograf
    Praha : Sanoma Magazines Praha, 2005 - 160 s. : il. (některé barev.) ; 22 cm
    ISBN 80-7026-262-1
     digitální fotografie  fotografické techniky  fotoaparáty
     příručky
    SignaturaC 319.036
    Umístění 77 - Fotografie. Digitální fotografie
    Škola fotografování
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Čtyři Dvory k vypůjčeníC 319.036 ČD   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 319.036   

    Údaje o názvuŠkola fotografování : digitální černobílá fotografie a práce s filmem / text a fotografie Richard Olsenius ; [překladatelka Hana Loupová]
    Záhlaví-jméno Olsenius, Richard, 1946- (Autor) (Fotograf)
    Vyd.údajePraha : Sanoma Magazines Praha, 2005
    Fyz.popis160 s. : il. (některé barev.) ; 22 cm
    ISBN80-7026-262-1
    Číslo nár. bibl.cnb001581653
    PoznámkyObálkový podnázev: jak zachytit pocit a duši. Nad názvem: National Geographic
    Dal.odpovědnost National Geographic Česká republika (firma) (Jiná role)
    Předmět.hesla digitální fotografie * fotografické techniky * fotoaparáty
    Forma, žánr příručky
    Konspekt77 - Fotografie. Fotografické postupy
    MDT 004.9 , 77.0 , 771
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru77 - Fotografie. Digitální fotografie
    Druh dok.KNIHY
    Škola fotografování
    Černobílá fotografie je zvláštní způsob dívání se na svět kolem. Přináší čistotu formy a mimočasovost děje. O historii černobíle fotografie, digitální úpravě fotografií a hlavně tajemství zachycení světla a tmy vypráví uznávaní fotografové pracující pro National Geographic - například Marion E. Warren, Don Doll, Brian Peterson či Nick Kelsh. Kromě jejich názorů kniha přináší návody ke správnému výběru fotoaparátu, využití světla k fotografování, digitálnímu zpracování apod. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.