Počet záznamů: 1
Suši
Tsuda, Nobuko - Autor
1. vyd. - V Praze : Columbus, 2002 - 166 s. : barev. il. ; 21 cm
ISBN 80-7249-097-4
japonská jídla rybí jídla
kuchařské receptySignatura C 309.096 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně Údaje o názvu Suši / Nobuko Tsuda Záhlaví-jméno Tsuda, Nobuko (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje V Praze : Columbus, 2002 Fyz.popis 166 s. : barev. il. ; 21 cm ISBN 80-7249-097-4 Číslo nár. bibl. cnb001250193 Poznámky Přeloženo z angličtiny Předmět.hesla japonská jídla * rybí jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(520) , 641.55:637.56 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně Druh dok. KNIHY V poslední době získává toto tradiční japonské jídlo i u nás stále větší oblibu.A protože každý se nemusí spokojit s návštěvou restaurace, tato obsáhlá publikace mu doslova od A do Z poradí, jak na to. Nahlédneme do tzv suši-barů, dozvíme se, jaké se se servírováním suši pojí obyčeje a jakým způsobem se vůbec jí. Podíváme se i na trh, kde se ryby i ostatní suroviny a přísady nakupují, a přímo pod ruce nakoukneme japonskému mistru kuchaři. Speciální oddíl je v knize věnován přípravě rýže jako přílohy, a autor nezapomněl ani na podrobný popis a výčet nádobí a kuchyňského náčiní potřebného k přípravě. A pak už může přijít to nejdůležitější - množství nápaditých receptů. Práci podle nich nám usnadní názorné kresby, naznačující konkrétní manipulace s nejrůznějšími surovinami, a konečný výsledek představí lákavé barevné fotografie. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1