Počet záznamů: 1  

Suroviny a polotovary pro cukrářskou výrobu

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Skoupil, Jan - Autor
    Brno : Společenstvo cukrářů České republiky, 2005 - 367 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 22 cm
    ISBN 80-239-6061-X
     cukrářství  potravinářské suroviny
     učebnice středních škol
    SignaturaC 319.290
    Umístění 664 - Potravinářství
    Suroviny a polotovary pro cukrářskou výrobu
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 24.05.2024)C 319.290   

    Údaje o názvuSuroviny a polotovary pro cukrářskou výrobu / Jan Skoupil
    Záhlaví-jméno Skoupil, Jan (Autor)
    Vyd.údajeBrno : Společenstvo cukrářů České republiky, 2005
    Fyz.popis367 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 22 cm
    ISBN80-239-6061-X
    Číslo nár. bibl.cnb001579940
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Poznámky k uživatelskému určeníDoporučeno jako alternativní učebnice pro příslušné střední odborné školy a učiliště
    Jazyková pozn.Německé resumé
    Předmět.hesla cukrářství * potravinářské suroviny
    Forma, žánr učebnice středních škol
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 663/664:[631.57+637] , 663.916 , (075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru664 - Potravinářství
    Druh dok.KNIHY
    Suroviny a polotovary pro cukrářskou výrobu
    Publikace určená široké odborné veřejnosti zabývající se výrobou cukrářských produktů. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.