Počet záznamů: 1  

Stůl pro každou příležitost

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Tapper, Hans - Autor
    Praha : Ikar : Knižní klub, 1994 - 109 s. : barev. il. ; 27 cm
    ISBN 80-85830-19-1, ISBN 80-7176-010-2
      Stach, Jiří, - Překladatel
     stolničení  prostírání stolů  dekorace stolů  stolování
     obrazové publikace
    SignaturaB 37.201
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Stůl pro každou příležitost
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníB 37.201 v2   

    Údaje o názvuStůl pro každou příležitost / Hans Tapper ; [z německého originálu ... přeložil Jiří Stach]
    Záhlaví-jméno Tapper, Hans (Autor)
    Vyd.údajePraha : Ikar : Knižní klub, 1994
    Fyz.popis109 s. : barev. il. ; 27 cm
    ISBN80-85830-19-1 Kč 179.00
    80-7176-010-2
    Číslo nár. bibl.cnb000084964
    PoznámkyObálkový podnázev: Od jednoduchého prostírání po slavnostní tabuli. Původně vydáno: Niedernhausen/Ts. : Falken, 1992
    OriginálSchön gedeckte Tisch
    Dal.odpovědnost Stach, Jiří, 1930-2024 (Překladatel)
    Předmět.hesla stolničení * prostírání stolů * dekorace stolů * stolování
    Forma, žánr obrazové publikace
    Konspekt642 - Číšnictví. Servírování
    MDT 642.6/.7 , 642.61 , 642.78 , 392.81 , (084.11)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Stůl pro každou příležitost
    Kromě umění uvařit dobré jídlo se v této knize můžeme naučit umění stolování, prostírání, podávání jídel a zvyklostí u stolu. Tato kniha nabízí inspiraci při výzdobě stolu: od jednoduchého prostírání až po slavnostní tabuli, rodinné a dětské oslavy, sváteční dny, slavnostní večeře při svíčkách, posezení s přáteli doma i na zahradě. Úvodní kapitola pomůže při výběru nadobí, sklenic a příborů. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.