Počet záznamů: 1  

Spracovanie mäsa pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilišť

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kolda, Otakar - Autor
    2. vyd. - Bratislava : Alfa, 1983 - 378 s.
    Edícia potravinárskej literatúry
      Horák, Petr - Jiná role   Zelinka, Karel - Jiná role
    SignaturaC 252.681
    Umístění
    Spracovanie mäsa pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilišť
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 252.681   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuSpracovanie mäsa pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilišť
    Záhlaví-jméno Kolda, Otakar (Autor)
    Údaje o vydání2. vyd.
    Vyd.údajeBratislava : Alfa, 1983
    Fyz.popis378 s.
    Edice Edícia potravinárskej literatúry
    Dal.odpovědnost Horák, Petr (Jiná role)
    Zelinka, Karel (Jiná role)
    Země vyd.Slovensko
    Jazyk dok.slovenština
    Druh dok.KNIHY
    Spracovanie mäsa pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilišť
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.