Počet záznamů: 1  

Spisy z let 1904-1905


  1.  Freud, Sigmund, 1856-1939 - Autor
    V Psychoanalytickém nakladatelství vyd. 1. - Praha : Psychoanalytické nakladatelství J. Kocourek, 2000 - 255 s.
    ISBN 80-86123-16-2
    Sebrané spisy Sigmunda Freuda ;
      Kopal, Miloš - Překladatel   Friedmann, Ota - Překladatel
     osobnosti  psychoanalýza  psychoterapie
     sebrané spisy
    SignaturaC 299.763
    Umístění 616.89 - Psychiatrie
    Spisy z let 1904-1905
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 299.763   

    Údaje o názvuSpisy z let 1904-1905 / Sigmund Freud ; [z německého originálu přeložil Miloš Kopal, Ota Friedmann]
    Záhlaví-jméno Freud, Sigmund, 1856-1939 (Autor)
    Údaje o vydáníV Psychoanalytickém nakladatelství vyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Psychoanalytické nakladatelství J. Kocourek, 2000
    Fyz.popis255 s.
    ISBN80-86123-16-2
    Číslo nár. bibl.cnb000980241
    Edice/vedl.záhl. Freud, Sigmund, 1856-1939. Sebrané spisy 5. kniha
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    OriginálWerke aus den Jahren 1904-1905
    Dal.odpovědnost Kopal, Miloš (Překladatel)
    Friedmann, Ota (Překladatel)
    Předmět.hesla osobnosti * psychoanalýza * psychoterapie
    Forma, žánr sebrané spisy
    MDT 159.96 , 929
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru616.89 - Psychiatrie
    Druh dok.KNIHY
    Spisy z let 1904-1905
    První dva texty se pokouší o zjednodušující výklad podstaty a principů užití psychoanalytické metody. Tři pojednání k teorii sexuality prostřednictvím psychoanalýzy zkoumají biologické otázky sexuálního života (deviace, dětská sexualita, puberta). Čtvrtá studie hledá příčiny psychoneuróz z hlediska významu sexuality. Zlomek analýzy případu hysterie využívá výklad snů k odhalení skrytých a vytěsněných oblastí duševního života. Závěrečný spis definuje moderní principy psychické léčby. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.