Počet záznamů: 1  

SOS nadváha


  1.  Málková, Iva, 1955- - Autor
    2., přeprac. vyd., 1. vyd. v nakl. Portál - Praha : Portál, 2001 - 236 s. ; 20 cm
    ISBN 80-7178-521-0
      Krch, František David, - Autor
     obezita  redukce tělesné hmotnosti  životospráva
     populárně-naučné publikace
    SignaturaC 311.269
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    SOS nadváha
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 311.269   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 311.269 a   

    Údaje o názvuSOS nadváha / Iva Málková, František D. Krch
    Záhlaví-jméno Málková, Iva, 1955- (Autor)
    Údaje o vydání2., přeprac. vyd., 1. vyd. v nakl. Portál
    Vyd.údajePraha : Portál, 2001
    Fyz.popis236 s. ; 20 cm
    ISBN80-7178-521-0 Kč 195,00
    Číslo nár. bibl.cnb000994983
    PoznámkyKontaktní adresy. Chronologický přehled
    Dal.odpovědnost Krch, František David, 1951- (Autor)
    Předmět.hesla obezita * redukce tělesné hmotnosti * životospráva
    Forma, žánr populárně-naučné publikace
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 616-056.257 , 615.874.24 , 613 , (0.062)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Druh dok.KNIHY
    SOS nadváha
    Průvodce úskalím diet a životního stylu. V přepracovaném vydání úspěšné knihy z roku 1993 se autoři zaměřují na problémové oblasti v souvislosti s tělesnou hmotností a její redukcí. V prvních kapitolách popisují nejčastější obtíže a zároveň upozorňují na rizika spojená s extrémy ve výživě a s nevhodnými způsoby redukce nadváhy. Druhá polovina knihy obsahuje program redukce nadváhy a změny životního stylu rozvržený do řady konkrétních kroků. Knihu jistě uvítají lidé trpící nadváhou a všichni, kteří uvažují o změně stravovacích a pohybových zvyklostí. Zdroj anotace: Zbozi.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.