Počet záznamů: 1  

Snowboarding za 3 dny

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Frischenschlager, Erich, 1968- - Autor
    České Budějovice : Kopp, c1999 - 125 s. : il.
    ISBN 80-7232-068-8
    Průvodce sportem
      Vokálek, Jiří - Překladatel
     snowboarding
     příručky
    SignaturaC 296.009
    Umístění 796.92/.95 - Sporty na sněhu. Lyžování. Snowboarding
    Snowboarding za 3 dny
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 296.009   

    Údaje o názvuSnowboarding za 3 dny / Erich Frischenschlager ; [přeložil Jiří Vokálek]
    Záhlaví-jméno Frischenschlager, Erich, 1968- (Autor)
    Vyd.údajeČeské Budějovice : Kopp, c1999
    Fyz.popis125 s. : il.
    ISBN80-7232-068-8
    Číslo nár. bibl.cnb000784181
    Edice Průvodce sportem
    PoznámkyFotografie na titulním listu
    OriginálRichtig snowboarding in drei Tagen
    Dal.odpovědnost Vokálek, Jiří (Překladatel)
    Předmět.hesla snowboarding
    Forma, žánr příručky
    MDT 796.9
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru796.92/.95 - Sporty na sněhu. Lyžování. Snowboarding
    Druh dok.KNIHY
    Snowboarding za 3 dny
    Kniha obsahuje vedle vysvětlujícího textu desítky názorných obrázků a barevných fotografií. Z obsahu: Snowboard, vázání, boty, rukavice, oblečení. Péče o snowboard Know-how, Ovládání snowboardu . Pohyby těla. Příprava a „suchý“ trénink. Nácvik pádů. Nácvik držení nohou a těla. Kondiční trénink. Tělesná cvičení a gymnastika pro zahřátí. Jízda a technika na mírném svahu. Nácvik oblouků. Jízda na lyžařském vleku. Pokročilý trénink: Řezání oblouků. Freeride (jízda v hlubokém sněhu). Freestyle (volný styl) .Soutěže a závody Trénink s mládeží. Vybavení pro mládež. Zážitky bez rizika. Prevence rizik a zranění. Bezpečnost a ohleduplnost při snowboardingu. Vyloučení stresových faktorů a strachu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.