Počet záznamů: 1  

Slovenské masné výrobky


  1. Vyd. 1. - Tábor : OSSIS, 2003 - 216 s. ; 22 cm
    ISBN 80-86659-05-4
      Šedivý, Václav, - Editor
     masné výrobky  normy jakosti
     kuchařské recepty
    SignaturaC 311.553
    Umístění
    Slovenské masné výrobky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 311.553 P   

    Údaje o názvuSlovenské masné výrobky / [odpovědný redaktor Václav Šedivý]
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeTábor : OSSIS, 2003
    Fyz.popis216 s. ; 22 cm
    ISBN80-86659-05-4
    Číslo nár. bibl.cnb001287633
    PoznámkyČesko-slovenský slovníček
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje rejstříky
    Dal.odpovědnost Šedivý, Václav, 1961- (Editor)
    Předmět.hesla masné výrobky - Slovensko * normy jakosti
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.5+664.91/.95 , 006.83 , (437.6) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Slovenské masné výrobky
    V knize naleznete 168 receptur (spotřebních norem) masných výrobků, tradičně vyráběných na Slovensku: drobné masné výrobky (16 druhů), měkké salámy (34 druhů), trvanlivé fermentované masné výrobky (22 druhů), trvanlivé tepelně opracované masné výrobky (19 druhů), speciální masné výrobky (20 druhů), vařené masné výrobky (11 druhů), polokonzervy a konzervy (46 druhů). Technologické postupy se drží klasických metod výroby masných výrobků. V každé receptuře je uvedeno dávkování základních surovin, přísad a obalů, potřebných pro vyrobení 100 kg hotového masného výrobku. Normy jsou doplněny výrobními postupy, obsahují orientační informace o průběhu tepelného opracování či fermentace a sušení. Vyhledávání receptur v knize kromě obsahu usnadňují abecední a jmenný rejstřík. Kniha má 232 stran formátu A5. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.