Počet záznamů: 1  

Řez, tvarování a roubování ovocných stromů

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Stangl, Martin - Autor - Fotograf
    1. vyd. - Bratislava : Príroda, 1996 - 99 s. : il.
    ISBN 80-07-00841-1 (brož.)
    Praktický rádce
      Strádalová, Věra - Překladatel
     ovocné stromy  řez dřevin  roubování  tvarování rostlin
     příručky
    SignaturaC 286.839
    Umístění 634 - Ovocnářství
    Řez, tvarování a roubování ovocných stromů
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 17.05.2024)C 286.839   
    Rožnov k vypůjčeníC 286.839 R   

    Údaje o názvuŘez, tvarování a roubování ovocných stromů / Martin Stangl ; [překlad Věra Strádalová ; fotografie Martin Stangl]
    Záhlaví-jméno Stangl, Martin (Autor) (Fotograf)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeBratislava : Príroda, 1996
    Fyz.popis99 s. : il.
    ISBN80-07-00841-1 (brož.)
    Edice Praktický rádce (Príroda)
    PoznámkyPřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    OriginálObstbäume schneiden und veredeln
    Dal.odpovědnost Strádalová, Věra (Překladatel)
    Předmět.hesla ovocné stromy * řez dřevin * roubování * tvarování rostlin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt631 - Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie
    MDT 631.542.32 , 631.541 , 631.542 , 634.1.055 , (035)
    Země vyd.Slovensko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru634 - Ovocnářství
    Druh dok.KNIHY
    Řez, tvarování a roubování ovocných stromů
    Jaká jsou nejdůležitější pravidla řezu a jaký je jejich vliv na strom? Kdy je nejlépe stromy takto ošetřit a proč? V příručce pro každého zahrádkáře najdete odpovědi na všechny otázky společně s charakteristikou jádrovin, peckovin, skořápkatého ovoce, bobulovin a vinné révy. Nechybí ani slovníček odborných pojmů, barevné fotografie, návodné kresby a postupy krok za krokem Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.