Počet záznamů: 1  

Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár)

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Vašák, Jaroslav, 1947- - Autor
    1. vyd. - Praha : Libri, 2001 - 207 s. ; 21 cm
    ISBN 80-7277-074-8 (brož.)
     česká jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 309.690
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár)
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 309.690   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 309.690 SV   

    Údaje o názvuRegionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár) / Jaroslav Vašák
    Záhlaví-jméno Vašák, Jaroslav, 1947- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Libri, 2001
    Fyz.popis207 s. ; 21 cm
    ISBN80-7277-074-8 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb000994934
    Předmět.hesla česká jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568(437.3) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár)
    Knížka přináší v přehledných a praktických receptech návod na přípravu několika stovek regionálních pokrmů a specialit, počínaje polévkami a předkrmy, přes hlavní jídla masitá, ale také bezmasá, jak sladká, tak zeleninová a další speciality (zejména rozličná krajová zpracování brambor), dále tradiční i netradiční přílohy, moučníky a další recepty. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.