Počet záznamů: 1
Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár)
Vašák, Jaroslav, 1947- - Autor
1. vyd. - Praha : Libri, 2001 - 207 s. ; 21 cm
ISBN 80-7277-074-8 (brož.)
česká jídla
kuchařské receptySignatura C 309.690 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Údaje o názvu Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár) / Jaroslav Vašák Záhlaví-jméno Vašák, Jaroslav, 1947- (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Libri, 2001 Fyz.popis 207 s. ; 21 cm ISBN 80-7277-074-8 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb000994934 Předmět.hesla česká jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(437.3) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Druh dok. KNIHY Knížka přináší v přehledných a praktických receptech návod na přípravu několika stovek regionálních pokrmů a specialit, počínaje polévkami a předkrmy, přes hlavní jídla masitá, ale také bezmasá, jak sladká, tak zeleninová a další speciality (zejména rozličná krajová zpracování brambor), dále tradiční i netradiční přílohy, moučníky a další recepty. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1