Počet záznamů: 1
Quality control in the food industry
Herschdoerfer, S. M. - Autor
2nd ed. - London : Academic Press, 1986 - xiii, 366 s.
ISBN 0-12-343003-8
jakost potravinářský průmyslSignatura C 254.774/3 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Quality control in the food industry. Volume 3 / edited by S.M. Herschdoerfer Záhlaví-jméno Herschdoerfer, S. M. (Autor) Údaje o vydání 2nd ed. Vyd.údaje London : Academic Press, 1986 Fyz.popis xiii, 366 s. ISBN 0-12-343003-8 Předmět.hesla jakost * potravinářský průmysl Země vyd. Velká Británie Jazyk dok. angličtina Druh dok. KNIHY The First Edition of this work was outstandingly successful in providing a thorough understanding of all aspects of the maintenance and improvement of the quality of a food product as assessed by chemical, physical, biochemical, microbiological, and organoleptic methods.The Second Edition, which will be complete in four volumes, is largely rewritten and provides similarly authoritative coverage. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1