Počet záznamů: 1  

Přínos ekologického zemědělství pro kvalitu podzemních a povrchových vod

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Samsonová, Pavlína - Autor
    1. vyd. - Šumperk : PRO-BIO ; Olomouc : Bioinstitut, 2005 - 43 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-903583-2-2
      Šarapatka, Bořivoj, - Autor   Urban, Jiří, - Autor
     ekologické zemědělství  podzemní vody  povrchové vody  znečištění vodních zdrojů  ochrana vodních zdrojů
     brožury
    SignaturaC 318.611
    Umístění 631.1 - Zemědělská ekonomika. Zemědělské podniky
    Přínos ekologického zemědělství pro kvalitu podzemních a povrchových vod
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 318.611   

    Údaje o názvuPřínos ekologického zemědělství pro kvalitu podzemních a povrchových vod / Pavlína Samsonová, Bořivoj Šarapatka, Jiří Urban
    Záhlaví-jméno Samsonová, Pavlína (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeŠumperk : PRO-BIO ; Olomouc : Bioinstitut, 2005
    Fyz.popis43 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-903583-2-2
    Číslo nár. bibl.cnb001568595
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Šarapatka, Bořivoj, 1959- (Autor)
    Urban, Jiří, 1960- (Autor)
    Předmět.hesla ekologické zemědělství * podzemní vody * povrchové vody * znečištění vodních zdrojů * ochrana vodních zdrojů
    Forma, žánr brožury
    Konspekt631 - Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie
    MDT 631.147 , 628.112 , 502.51(28) , 628.113 , 628.19 , 502.171:628.11 , (041)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru631.1 - Zemědělská ekonomika. Zemědělské podniky
    Druh dok.KNIHY
    Přínos ekologického zemědělství pro kvalitu podzemních a povrchových vod
    Brožura se zabývá zemědělstvím a znečištěním vodních zdrojů v povodí Dunaje a v ČR, vlivem ekologického zemědělství na vybrané složky životního prostředí. Zdroj anotace: NKP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.