Počet záznamů: 1  

Priemyselná a potravinárska chémia

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Rendoš, František, 1923- - Autor
    2. vyd. - Bratislava : Slovenská technická univerzita, 1991 - 214 s.
    ISBN 80-227-0416-4
      Gašparín, Cyril - Autor
     chemická technologie  potravinářská chemie
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 20.323
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 20.323   

    Údaje o názvuPriemyselná a potravinárska chémia / František Rendoš, Cyril Gašparín
    Záhlaví-jméno Rendoš, František, 1923- (Autor)
    Údaje o vydání2. vyd.
    Vyd.údajeBratislava : Slovenská technická univerzita, 1991
    Fyz.popis214 s.
    ISBN80-227-0416-4
    Dal.odpovědnost Gašparín, Cyril (Autor)
    Předmět.hesla chemická technologie * potravinářská chemie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt66 - Chemický průmysl. Chemická technologie
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 663/664:54 , 66 , (075.8) ,
    Země vyd.Slovensko
    Jazyk dok.slovenština
    Druh dok.KNIHY
    Priemyselná a potravinárska chémia
    Priemyselná a potravinárska chémia
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.