Počet záznamů: 1  

Pozor! Škodlivé potraviny

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Nikitin, Sergej - Autor
    V Praze : Lott, 2005 - 181 s. ; 21 cm
    ISBN 80-86854-03-5
      Schwingerová, Mária - Překladatel
     hygiena výživy  potraviny
     monografie
    SignaturaC 321.657
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Pozor! Škodlivé potraviny
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 321.657   

    Údaje o názvuPozor! Škodlivé potraviny : ne vše, co chutná, je dobré / Sergej Nikitin ; [překlad Mária Schwingerová]
    Záhlaví-jméno Nikitin, Sergej (Autor)
    Vyd.údajeV Praze : Lott, 2005
    Fyz.popis181 s. ; 21 cm
    ISBN80-86854-03-5
    Číslo nár. bibl.cnb001632503
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Dal.odpovědnost Schwingerová, Mária (Překladatel)
    Předmět.hesla hygiena výživy * potraviny * výživa
    Forma, žánr monografie
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 613.2 , 614.3
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Druh dok.KNIHY
    Pozor! Škodlivé potraviny
    Kniha ruského lékaře přináší informace o geneticky modifikovaných, syntetických a jiných škodlivých produktech, kteří se tváří jako potraviny. (ne vše, co chutná, je dobré) Tentokrát S.Nikitin Vás upozorňuje na zdravotní nebezpečí hrozící z konzumaci nekvalitních, syntetických, genetický modifikovaných a jiných škodlivých potravin. - Jaké potraviny nemají přirozený původ, ale byly vyrobeny v laboratořích chemických kombinátů? - Čím se odlišují přírodní majonézy a jogurty od 'vylepšených s dlouhodobou trvanlivostí'? - Co se skrývá pod názvem ""potraviny nového typu""? Odpovědi na všechny tyto a další otázky najdete v této knize. Kromě toho se obeznámíte s jednoduchými prostředky, které vám pomohou vyloučit z organizmu škodlivé látky, a dozvíte se, jak odlišit původní vysoce kvalitní produkt od levné napodobeniny. Je samozřejmé že autor vycházel z nabídky ruského potravinového trhu. Nicméně vzhledem ke globalizaci potravinářského průmyslu považujeme tuto publikaci za aktuální a užitečnou i pro českého čtenáře. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.