Počet záznamů: 1
Nikitin, Sergej - Autor
V Praze : Lott, 2005 - 181 s. ; 21 cm
ISBN 80-86854-03-5
Schwingerová, Mária - Překladatel
hygiena výživy potraviny
monografieSignatura C 321.657 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Údaje o názvu Pozor! Škodlivé potraviny : ne vše, co chutná, je dobré / Sergej Nikitin ; [překlad Mária Schwingerová] Záhlaví-jméno Nikitin, Sergej (Autor) Vyd.údaje V Praze : Lott, 2005 Fyz.popis 181 s. ; 21 cm ISBN 80-86854-03-5 Číslo nár. bibl. cnb001632503 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Dal.odpovědnost Schwingerová, Mária (Překladatel)
Předmět.hesla hygiena výživy * potraviny * výživa Forma, žánr monografie Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 613.2 , 614.3 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Druh dok. KNIHY Kniha ruského lékaře přináší informace o geneticky modifikovaných, syntetických a jiných škodlivých produktech, kteří se tváří jako potraviny. (ne vše, co chutná, je dobré) Tentokrát S.Nikitin Vás upozorňuje na zdravotní nebezpečí hrozící z konzumaci nekvalitních, syntetických, genetický modifikovaných a jiných škodlivých potravin. - Jaké potraviny nemají přirozený původ, ale byly vyrobeny v laboratořích chemických kombinátů? - Čím se odlišují přírodní majonézy a jogurty od 'vylepšených s dlouhodobou trvanlivostí'? - Co se skrývá pod názvem ""potraviny nového typu""? Odpovědi na všechny tyto a další otázky najdete v této knize. Kromě toho se obeznámíte s jednoduchými prostředky, které vám pomohou vyloučit z organizmu škodlivé látky, a dozvíte se, jak odlišit původní vysoce kvalitní produkt od levné napodobeniny. Je samozřejmé že autor vycházel z nabídky ruského potravinového trhu. Nicméně vzhledem ke globalizaci potravinářského průmyslu považujeme tuto publikaci za aktuální a užitečnou i pro českého čtenáře. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1