Počet záznamů: 1  

Použití instrumentálních analytických technik pro stanovení rizikových prvků v zemědělských materiálech

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Száková, Jiřina, 1963- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Česká zemědělská univerzita v Praze, 2005 - 48 s. : il. ; 30 cm
    ISBN 80-213-1407-9
      Tlustoš, Pavel, - Jiná role   Kolihová, Dana, - Jiná role
     instrumentální analýza  půda
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 31.448
    Umístění
    Použití instrumentálních analytických technik pro stanovení rizikových prvků v zemědělských materiálech
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 31.448   

    Údaje o názvuPoužití instrumentálních analytických technik pro stanovení rizikových prvků v zemědělských materiálech / Jiřina Száková, Pavel Tlustoš, Dana Kolihová
    Záhlaví-jméno Száková, Jiřina, 1963- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Česká zemědělská univerzita v Praze, 2005
    Fyz.popis48 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-213-1407-9
    Číslo nár. bibl.cnb001631587
    PoznámkyNad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. Určeno pro posluchače Fakulty agrobiologie potravinových a přírodních zdrojů
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie
    Dal.odpovědnost Tlustoš, Pavel, 1955- (Jiná role)
    Kolihová, Dana, 1939- (Jiná role)
    Dal.odpovědnost Česká zemědělská univerzita v Praze. Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů (Jiná role)
    Předmět.hesla instrumentální analýza * půda * půdní struktura
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt631 - Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie
    MDT 504.5 , 543.5 , 631.4
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Použití instrumentálních analytických technik pro stanovení rizikových prvků v zemědělských materiálech
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.