Počet záznamů: 1  

Potraviny a nápoje

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Forró, Anton - Autor
    4., upr. vyd., 3. čes. vyd. - Praha : Merkur, 1993 - 176 s.
    ISBN 80-7032-134-2 (brož.)
      Kružliak, Peter, - Jiná role   Schaller, Rudolf, - Jiná role
    SignaturaC 279.002
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Potraviny a nápoje
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 279.002   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuPotraviny a nápoje : učebnice pro kuchaře a číšníky
    Záhlaví-jméno Forró, Anton (Autor)
    Údaje o vydání4., upr. vyd., 3. čes. vyd.
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1993
    Fyz.popis176 s.
    ISBN80-7032-134-2 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb000098602
    Dal.odpovědnost Kružliak, Peter, 1924- (Jiná role)
    Schaller, Rudolf, 1926-1986 (Jiná role)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Potraviny a nápoje
    Učebnice přináší základní informace o potravinách, pochutinách a nápojích. Obsahuje tyto kapitoly: potraviny rostlinného a živočišného původů, jejich složení, mléko a mléčné výrobky, vejce a vaječné výrobky, ovoce a zelenina, sladidla, maso a masné výrobky, tuky, obiloviny, mlýnské výrobky, těstoviny a pekařské výrobky, pochutiny. Text je doplněn tabulkami a ilustracemi. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.