Počet záznamů: 1  

Potravinářská mikrobiologie


  1.  Hampl, Bohuš, 1899-1975 - Autor
    1. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1968 - 276 s.
    Řada potravinářské literatury
     učebnice
    SignaturaC 64.874
    Umístění
    Potravinářská mikrobiologie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 64.874   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 64.874 v1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuPotravinářská mikrobiologie
    Záhlaví-jméno Hampl, Bohuš, 1899-1975 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1968
    Fyz.popis276 s.
    Číslo nár. bibl.cnb000447463
    Edice Řada potravinářské literatury
    Poznámky3000 výt. - Přehl. lit. - Věcný a názvový rejstřík. - S obr., fot. a tb. v textu. - Vazba: Josef Kalousek
    Forma, žánr učebnice
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Potravinářská mikrobiologie
    Zdůrazňuje základní pojmy a zákonitosti obecné mikrobiologie, všímá si přitom činnosti užitečných i škodlivých mikroorganismů v potravinářství. Podává jak přehled systematiky potravinářsky důležitých skupin baktérií, kvasinek a plísní, tak přehled mikrobiologie jednotlivých potravinářských výrob i používaných surovin včetně mikrobiologie obalů, vody a vzduchu. Posléze uvádí platné mikrobiologické standardy surovin a konečných výrobků i hygienická a sanitační opatření v potravinářské výrobě. Výklad je volen tak, aby přinesl praktická poučení i pracovníkům mikrobiologických laboratoří potravinářského průmyslu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.