Počet záznamů: 1
Potravinářská biochemie
Šícho, Vladislav, 1923-1977 - Autor
2., dopl. a přeprac. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury : Alfa, 1981 - 360 s.Signatura C 229.319 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Potravinářská biochemie Záhlaví-jméno Šícho, Vladislav, 1923-1977 (Autor) Údaje o vydání 2., dopl. a přeprac. vyd. Vyd.údaje Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury : Alfa, 1981 Fyz.popis 360 s. Číslo nár. bibl. cnb000160970 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Vychází z obecné biochemie a podrobně rozvádí ty ůseky, které mají zvláštní význam pro potravinářskou biochemii. Nově zpracovává zejména kapitoly o enzymech, nukleových kyselinách, molekulární genetice, principech látkovépřeměny, biologických oxidacích a o jednotlivých typech metabolismu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1