Počet záznamů: 1  

Potravinářská biochemie


  1.  Šícho, Vladislav, 1923-1977 - Autor
    2., dopl. a přeprac. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury : Alfa, 1981 - 360 s.
    SignaturaC 229.319
    Umístění
    Potravinářská biochemie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 229.319   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuPotravinářská biochemie
    Záhlaví-jméno Šícho, Vladislav, 1923-1977 (Autor)
    Údaje o vydání2., dopl. a přeprac. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL - Nakladatelství technické literatury : Alfa, 1981
    Fyz.popis360 s.
    Číslo nár. bibl.cnb000160970
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Potravinářská biochemie
    Vychází z obecné biochemie a podrobně rozvádí ty ůseky, které mají zvláštní význam pro potravinářskou biochemii. Nově zpracovává zejména kapitoly o enzymech, nukleových kyselinách, molekulární genetice, principech látkovépřeměny, biologických oxidacích a o jednotlivých typech metabolismu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.