Počet záznamů: 1  

Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu

  1. kniha

    kniha


    Vyd. 1. - Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2002 - 141 s.
    ISBN 80-7305-428-0
      Matyáš, Zdeněk, - Jiná role
     drůbež  hygiena potravin  potravinářský průmysl  ryby  veterinární hygiena  zvěřina
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 28.118
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 28.118   

    Údaje o názvuPodklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu : ryby, měkkýši, korýši, zvěřina, drůbež, vejce, med, lahůdky / Zdeněk Matyáš ... [et al.]
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2002
    Fyz.popis141 s.
    ISBN80-7305-428-0
    Číslo nár. bibl.cnb001177150
    PoznámkyNad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Fakulta veterinární hygieny a ekologie
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Jiná role)
    Dal.odpovědnost Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Fakulta veterinární hygieny a ekologie (Jiná role)
    Předmět.hesla drůbež * hygiena potravin * potravinářský průmysl * ryby * veterinární hygiena * zvěřina
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    MDT 614.3 , 614.9 , 636.09 , 637
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.