Počet záznamů: 1  

Pěstujeme a tvarujeme bonsaje

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Skálová, Kamila - Autor
    1. vyd. - Praha : Grada Publishing, 2008 - 83 s., [16] s. obr. příl. : il.
    ISBN 978-80-247-1691-6
    Česká zahrada ;
     bonsaje  pěstování okrasných rostlin  tvarování rostlin
     příručky
    SignaturaC 328.805
    Umístění 635.9 - Okrasné rostliny
    Pěstujeme a tvarujeme bonsaje
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 328.805   

    Údaje o názvuPěstujeme a tvarujeme bonsaje / Kamila Skálová
    Záhlaví-jméno Skálová, Kamila (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Grada Publishing, 2008
    Fyz.popis83 s., [16] s. obr. příl. : il.
    ISBN978-80-247-1691-6
    Číslo nár. bibl.cnb001763042
    Edice Česká zahrada ; 92
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstříky
    Předmět.hesla bonsaje * pěstování okrasných rostlin * tvarování rostlin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt635 - Zahrádkářství
    MDT 631.542.32 , 635.9.018 , 635.914-154.6 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru635.9 - Okrasné rostliny
    Druh dok.KNIHY
    Pěstujeme a tvarujeme bonsaje
    Kniha je napsána v prvé řadě pro běžného pěstitele. Reaguje na stále rostoucí zájem o východoasijské zahrady, jejichž součástí bonsaje nepochybně jsou. Autorka, kurátorka japonské části pražské botanické zahrady, přesvědčí každého zájemce, že se i malý omezený prostor může stát světem plným rozmanitých tvůrčích podnětů a realizací estetických, pěstitelských a filosofických zásad. V knize jsou uvedeny informace o zdrojích rostlinného materiálu, zásady tvarování a pěstování a charakteristické vlastnosti bonsají. Ukázány jsou i metody, jak vytvořit bonsai z nakoupené rostliny. Text doprovázejí návodné ilustrace a bohatá obrazová příloha. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.