Počet záznamů: 1  

Padesát let Fakulty potravinářské a biochemické technologie

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Velíšek, Václav - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2002 - 272 s., [24] s. obr. příl. : portréty ; 25 cm
    ISBN 80-902391-9-6
    Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
     potravinářská chemie  vysoké technické školy  potravinářství  biochemie
     Praha (Česko)
     informační publikace
    SignaturaC 305.232
    Umístění
    Padesát let Fakulty potravinářské a biochemické technologie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 305.232 P   

    Údaje o názvuPadesát let Fakulty potravinářské a biochemické technologie : 1952-2002 / [Jan Velíšek a kolektiv]
    Další variantní názvy50 let Fakulty potravinářské a biochemické technologie
    Záhlaví-jméno Velíšek, Václav (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2002
    Fyz.popis272 s., [24] s. obr. příl. : portréty ; 25 cm
    ISBN80-902391-9-6
    Číslo nár. bibl.cnb001161021
    PoznámkyVydalo nakl. OSSIS v Táboře pro Fakultu potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze. 1000 výt.
    Dal.odpovědnost Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
    Předmět.hesla Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie * potravinářská chemie * vysoké technické školy - Česko * potravinářství * biochemie * Praha (Česko)
    Forma, žánr informační publikace
    Konspekt378 - Vysoké školy
    MDT 663/664 , 577.1 , 663/664:54 , 378.6:62 , (437.311) , (036)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Padesát let Fakulty potravinářské a biochemické technologie
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.