Počet záznamů: 1  

Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny


  1.  Rakušanová, Jarmila - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1983 - 238 s., [16] s. obr. příl. : il.
      Barešová, Alena - Ilustrátor
     zvěřina  vaření
     kuchařské recepty
    SignaturaC 238.666
    Umístění
    Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 238.666 v1   

    Údaje o názvuOšetřování a kuchyňská úprava zvěřiny / Jarmila Rakušanová ; [ilustrace Alena Barešová]
    Záhlaví-jméno Rakušanová, Jarmila (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1983
    Fyz.popis238 s., [16] s. obr. příl. : il.
    Číslo nár. bibl.cnb000003952
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík -- Ve volném výběru 641/642
    Dal.odpovědnost Barešová, Alena (Ilustrátor)
    Předmět.hesla zvěřina * vaření
    Forma, žánr kuchařské recepty
    MDT 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.