Počet záznamů: 1  

Ostrov


  1.  Hoblák, Jan - Autor
    Vyd. 1. - Ústí nad Labem : Efekt International, 1993 - 143 s., [6] s. obr. příl. : il., plány ; 21 cm
    ISBN 80-901591-0-9
      Vorel, Jiří - Autor   Rýva, Martin - Fotograf   Lukavský, Stanislav - Přispěvatel   Bělina, Karel - Přispěvatel   Slouka, Vladimír, - Přispěvatel - Autor úvodu atd.
     Chráněná krajinná oblast Labské pískovce (Česko)
    horolezectví pískovcové skály pískovcové věže Ostrov
     průvodce
    SignaturaC 278.217
    Umístění 796.5 - Turistika. Táboření. Horolezectví. Orientační sporty
    Ostrov
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 278.217   

    Údaje o názvuOstrov : Labské pískovce (Elbsandstein) / Jan Hoblák, Jiří Vorel ; spolupracovali Stanislav Lukavský, Karel Bělina, Vladimír Slouka ; foto Martin Rýva, archiv
    Část názvuLabské pískovce
    Elbsandstein
    Název na hřbetuOstrov - lezecký průvodce
    Variantní názvyOstrov - Kletterführer
    Záhlaví-jméno Hoblák, Jan (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeÚstí nad Labem : Efekt International, 1993 (Děčín : Herazet)
    Fyz.popis143 s., [6] s. obr. příl. : il., plány ; 21 cm
    ISBN80-901591-0-9
    Číslo nár. bibl.cnb000078184
    PoznámkyČesko-německý slovník
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Jazyková pozn.Část. německý text
    Dal.odpovědnost Vorel, Jiří (Autor)
    Rýva, Martin (Fotograf)
    Lukavský, Stanislav (Přispěvatel)
    Bělina, Karel (Přispěvatel)
    Slouka, Vladimír, 1935-2012 (Přispěvatel) (Autor úvodu atd.)
    Předmět.heslahorolezectví pískovcové skály pískovcové věže Ostrov
    Předmět.hesla Chráněná krajinná oblast Labské pískovce (Česko)
    Forma, žánr průvodce
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština ; němčina
    Ve volném výběru796.5 - Turistika. Táboření. Horolezectví. Orientační sporty
    Druh dok.KNIHY
    Ostrov
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.