Počet záznamů: 1  

Od Montrealu k Osace


  1.  Koreček, Ladislav - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1969 - 226 s., [4] s. barev. fot. příl. : il.
      Nestával, Antonín, - Jiná role   Šejbalová, Jiřina, - Ilustrátor   Fišárek, Alois, - Ilustrátor
     vaření
     kuchařské recepty
    SignaturaC 70.632
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Od Montrealu k Osace
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 70.632   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuOd Montrealu k Osace : československá kuchyně na světové výstavě / Ladislav Koreček, Antonín Nestával, Antonín Srkala ; slovem a kresbami doprovázejí Jiřina Šejbalová a Alois Fišárek
    Záhlaví-jméno Koreček, Ladislav (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1969
    Fyz.popis226 s., [4] s. barev. fot. příl. : il.
    Číslo nár. bibl.cnb000451141
    Poznámky30000 výt. - Frontispice. - Obálka: Ivan Urbánek. - V tir. chybně uveden autor: A. Skála
    Dal.odpovědnost Nestával, Antonín, 1922-1985 (Jiná role)
    Šejbalová, Jiřina, 1905-1981 (Ilustrátor)
    Fišárek, Alois, 1906-1980 (Ilustrátor)
    Předmět.hesla vaření
    Forma, žánr kuchařské recepty
    MDT 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Od Montrealu k Osace
    Další svazek malé zdravotnické edice seznamuje s recepty proslulých jídel připravovaných československými mistry kuchaři na Světové výstavě v r. 1967. Závěrem jsou připojeny zajímavosti o provozu a organizaci práce vrestauraci "Praha" v Montrealu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.