Počet záznamů: 1  

Obecná potravinářská technologie

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Čepička, Jaroslav, 1940-2010 - Autor
    1. vyd. - Praha : VŠCHT, 1995 - 246 s. : obr.
    ISBN 80-7080-239-1
     potravinářská technologie
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 22.984
    Umístění
    Obecná potravinářská technologie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 22.984 v2   

    Údaje o názvuObecná potravinářská technologie / Jaroslav Čepička a kolektiv
    Záhlaví-jméno Čepička, Jaroslav, 1940-2010 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : VŠCHT, 1995
    Fyz.popis246 s. : obr.
    ISBN80-7080-239-1
    Číslo nár. bibl.cnb000111443
    PoznámkyNad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
    Dal.odpovědnost Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie (Jiná role)
    Předmět.hesla potravinářská technologie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    MDT 664
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Obecná potravinářská technologie
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.