Počet záznamů: 1  

Nauka o hudební tektonice 20. století

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Risinger, Karel, 1920-2008 - Autor
    1. vyd. - Praha : Akademie múzických umění, 1998 - s. 281-573 : noty
    ISBN 80-85883-34-1 (soubor)
     hudba  hudební kompozice  hudební teorie
     příručky
    SignaturaC 294.532/2
    Umístění 781 - Teorie hudby
    Nauka o hudební tektonice 20. století
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )jen prezenčněC 294.532/2   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 294.532/2 v1   

    Údaje o názvuNauka o hudební tektonice 20. století. 2. díl / Karel Risinger
    Záhlaví-jméno Risinger, Karel, 1920-2008 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Akademie múzických umění, 1998
    Fyz.popiss. 281-573 : noty
    ISBN80-85883-34-1 (soubor)
    PoznámkyPředmluva -- Příloha -- Poznámky -- Bibliografie -- Německý souhrn
    Dal.odpovědnost Akademie múzických umění v Praze. Hudební fakulta (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla hudba * hudební kompozice * hudební teorie
    Forma, žánr příručky
    MDT 781
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru781 - Teorie hudby
    Druh dok.KNIHY
    Nauka o hudební tektonice 20. století
    Práce hudebního teoretika a pedagoga AMU o hudební tektonice 20. století navazuje na předchozí dvě knihy týkající se moderních skladebných nauk. Tato poslední část takto završené trilogie se opět praktickým, výukovým způsobem zabývá problematikou hudební tektoniky jako nauky o stavbě skladeb v kontextu hudby 20. století, v níž se prolamuje tradiční schéma hudebních forem hudby minulé. Výklad jednotlivých témat učebnice je prokládán praktickými úlohami,určenými k vypracování a jejich zpětné analýze v rámci probírané látky. Závěr tvoří 6 dodatků, notová příloha, poznámky, seznam literatury a německé resumé. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.