Počet záznamů: 1  

Modrý vřes

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Cartland, Barbara, 1901-2000 - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Baronet, 2005 - 283 s.
    ISBN 80-7214-771-4
      Škopková, Anna - Překladatel
     anglické romány  romány pro ženy
    SignaturaC 168.995
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) k vypůjčeníC 168.995 a   

    Údaje o názvuModrý vřes / Barbara Cartland ; [přeložila Anna Škopková]
    Záhlaví-jméno Cartland, Barbara, 1901-2000 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Baronet, 2005
    Fyz.popis283 s.
    ISBN80-7214-771-4
    Číslo nár. bibl.cnb001568904
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    OriginálBlue heather
    Dal.odpovědnost Škopková, Anna (Překladatel)
    Forma, žánr anglické romány * romány pro ženy
    Konspekt821.111-3 - Anglická próza, anglicky psaná
    MDT (0:82-312.5) , 821.111-31
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Přeložila Anna Škopková. Brigádní generál Ian McCraggan, úspešný mladý diplomat ověnčený válečnými poctami, si vybere dlouho odkládanou dovolenou, aby se zasnoubil s krásnou a mezi londýnskou smetánkou oblíbenou Lynette Trentovou. Spolu s ní a se svou bohatou americkou matkou se vydá na skotskou Vysočinu převzít dědictví, které mu odkázal strýček - hrad Skaig. Když však dorazí na místo, zjistí, že se tu mezitím již usadil někdo, kdo s ním o dědictví hodlá svést možná oprávněný boj. Půvabná, mladá a inteligentní Moida MacDonaldová, která se zde nezištně stará o svého osiřelého synovce a neteř, mu bude rovnocenným soupeřem. Události kolem záhadného odcizení drahocenné odrůdy modrého vřesu, kterou nově vyšlechtil podivínský bratranec, však zdánlivě jasně rozdanými kartami osudu nečekaně zamíchají. Prý bílý vřes přináší štěstí, co asi Ianovi přinese jeho modrá odrůda? Bude to láska? Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.