Počet záznamů: 1  

Modelování transformátorů proudu při zkratu

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Fiala, Pavel, 1964- - Autor
    V Brně : Vysoké učení technické, [1999?] - 41 s. : il.
    ISBN 80-214-1346-8
    Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Edice PhD Thesis;
     transformátory  elektrické zkraty  modelování a simulace
     studie
    SignaturaC 296.344
    Umístění
    Modelování transformátorů proudu při zkratu
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 296.344   

    Údaje o názvuModelování transformátorů proudu při zkratu = Modeling of current transformers on a shortcircuit / Pavel Fiala
    Souběž.n.Modeling of current transformers on a shortcircuit
    Záhlaví-jméno Fiala, Pavel, 1964- (Autor)
    Vyd.údajeV Brně : Vysoké učení technické, [1999?]
    Fyz.popis41 s. : il.
    ISBN80-214-1346-8
    Číslo nár. bibl.cnb000704845
    Edice/vedl.záhl. Vysoké učení technické v Brně. Vědecké spisy. Edice PhD Thesis ; sv. 13
    PoznámkyNázev a souhrn anglicky
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Vysoké učení technické v Brně. Ústav teoretické a experimentální elektrotechniky (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla transformátory * elektrické zkraty * modelování a simulace
    Forma, žánr studie
    Konspekt621.3 - Elektrotechnika
    MDT 004.94 , 519.86/.87 , 621.3.064.1 , 621.314
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Modelování transformátorů proudu při zkratu
    Pavel Fiala, 2005 ... „Modelling of current transformers with short circuit tests“ ... elektrotechniky – materiálové vlastnosti v oblasti elektrických zkratů a výbojů ... P. Fiala je spolutvůrcem návrhů vyráběných řad přístrojových transformátorů v ABB ... v porovnání s přírodními výboji blesk. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.