Počet záznamů: 1  

Modelování akustických vlastností poškozeného vokálního traktu člověka se zaměřením na predikci změny hlasové kvality

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Vampola, Tomáš, 1961- - Autor
    V Praze : České vysoké učení technické, 2006 - 24 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-01-03502-6
    Habilitační přednášky ;
     biomechanika  fonace  hlas
     studie
    SignaturaC 322.848
    Umístění 612 - Fyziologie
    Modelování akustických vlastností poškozeného vokálního traktu člověka se zaměřením na predikci změny hlasové kvality
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 322.848   

    Údaje o názvuModelování akustických vlastností poškozeného vokálního traktu člověka se zaměřením na predikci změny hlasové kvality = Modeling of acoustical characteristics of faulty human vocal tract due to prediction of the voice quality changes / Tomáš Vampola
    Souběž.n.Modeling of acoustical characteristics of faulty human vocal tract due to prediction of the voice quality changes
    Záhlaví-jméno Vampola, Tomáš, 1961- (Autor)
    Vyd.údajeV Praze : České vysoké učení technické, 2006
    Fyz.popis24 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-01-03502-6
    Číslo nár. bibl.cnb001657885
    Edice Habilitační přednášky ; 15/2006
    PoznámkyNad názvem: České vysoké učení technické v Praze, Fakulta strojní. Anglický souhrn
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost České vysoké učení technické v Praze. Strojní fakulta (Jiná role)
    Předmět.hesla biomechanika * fonace * hlas
    Forma, žánr studie
    Konspekt612 - Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie
    MDT 534.7 , 612.7 , 616.2
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru612 - Fyziologie
    Druh dok.KNIHY
    Modelování akustických vlastností poškozeného vokálního traktu člověka se zaměřením na predikci změny hlasové kvality
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.