Počet záznamů: 1  

Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Šilhánková, Ludmila, 1927-2011 - Autor
    Vyd. 3., opr. a dopl., V nakladatelství Academia 1. vyd., (Jako opr. a dopl. reprint 2. vyd.) - Praha : Academia, 2002 - 363 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-200-1024-6
     mikrobiologie  potravinářská mikrobiologie  biotechnologie
     učebnice
    SignaturaC 317.132
    Umístění 578/579 - Virologie. Mikrobiologie
    Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 317.132   

    Údaje o názvuMikrobiologie pro potravináře a biotechnology / Ludmila Šilhánková
    Záhlaví-jméno Šilhánková, Ludmila, 1927-2011 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 3., opr. a dopl., V nakladatelství Academia 1. vyd., (Jako opr. a dopl. reprint 2. vyd.)
    Vyd.údajePraha : Academia, 2002
    Fyz.popis363 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-200-1024-6
    Číslo nár. bibl.cnb001179716
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie a rejstřík
    Předmět.hesla mikrobiologie * potravinářská mikrobiologie * biotechnologie
    Forma, žánr učebnice
    Konspekt57 - Obecná biologie
    MDT 579.67 , 60 , 579+578 , 579
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru578/579 - Virologie. Mikrobiologie
    Druh dok.KNIHY
    Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology
    Kniha seznamuje čtenáře se základy obecné mikrobiologie s důrazem na partie důležité z hlediska potravinářského průmyslu a biotechnologií. Zabývá se funkční cytologií mikroorganismů, mechanismem jejich rozmnožování a výživy, základy jejich metabolismu a genetiky, základy imunologie a imunochemie, vlivem vnějších činitelů na mikroorganismy i významem jednotlivých druhů v potravinářském a kvasném průmyslu. Publikace je určena studentům vysokých i středních škol se zaměřením na potravinářství. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.