Počet záznamů: 1  

Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Pokorný, Jan, 1928-2011 - Autor
    1. vyd. - Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1993 - 196 s. : obr., tab. ; 21 cm
    ISBN 80-85120-34-8
     analýza potravin  potraviny  senzorická analýza
     příručky
    SignaturaC 279.259
    Umístění
    Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 279.259   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuMetody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti / Jan Pokorný
    Záhlaví-jméno Pokorný, Jan, 1928-2011 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1993
    Fyz.popis196 s. : obr., tab. ; 21 cm
    ISBN80-85120-34-8
    Číslo nár. bibl.cnb000084082
    Předmět.hesla analýza potravin * potraviny * senzorická analýza
    Forma, žánr příručky
    MDT 663/664
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.