Počet záznamů: 1  

Méně známé ovoce


  1.  Dolejší, Antonín - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Brázda, 1991 - 149 s., [16] s. barev. příl. : fot., il.
    ISBN 80-209-0188-4
    Zahrádka
      Šenk, Lubomír - Autor   Kott, Vladimír, - Autor - Fotograf   Drahokoupil, Zdeněk - Fotograf   Vanke, Přemysl, - Ilustrátor
     ovoce  ovocnářství  konzervování ovoce
     příručky
    SignaturaC 271.990
    Umístění 634 - Ovocnářství
    Méně známé ovoce
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 271.990   
    Rožnov k vypůjčeníC 271.990 R   
    Suché Vrbné nedostupnýC 271.990 SV   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementMéně známé ovoce
    Main entry-name Dolejší, Antonín (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Brázda, 1991
    Phys.des.149 s., [16] s. barev. příl. : fot., il.
    ISBN80-209-0188-4
    National bibl. num.cnb000065240
    Edition Zahrádka (Zemědělské nakladatelství Brázda)
    Another responsib. Šenk, Lubomír (Author)
    Kott, Vladimír, 1910- (Author) (Photographer)
    Drahokoupil, Zdeněk (Photographer)
    Vanke, Přemysl, 1923- (Illustrator)
    Subj. Headings ovoce * ovocnářství * konzervování ovoce
    Form, Genre příručky
    Conspect634 - Ovocnářství
    UDC 664.85 , 641.4:634.1/.8 , (035) , 634
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru634 - Ovocnářství
    Document kindBOOKS
    Méně známé ovoce
    Publikace je impulsem k úvahám o tom, jakými ovocnými výpěstky je možno si obohatit jídelníček. Odborně populární formou je uvedeno 12 nejdůležitějších ovocných druhů a 11 méně známých druhů (jeřabiny, dřín, mišpule, morušovník, kaštanovník...). V receptáři jsou návody k upotřebitelnosti plodů v čerstvém stavu a způsoby konzervace (sušení, výroba nápojů, džemů, sirupů, likérů, povidel atd.). Text je doplněn perokresbami, černobílými fotografiemi a barevnou přílohou. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.