Počet záznamů: 1  

Marmelády

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Rhein, Herbert - Autor
    1. vyd. - [Brno] : Víkend, 2002 - 95 s. : il.
    ISBN 80-7222-243-0
     konzervování ovoce  marmelády  vaření  konzervování potravin
     příručky
    SignaturaC 307.911
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Marmelády
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 307.911   

    Údaje o názvuMarmelády : nejlepší recepty : děláme si sami marmelády, džemy, rosoly a ovocné pomazánky / Herbert Rhein ; [přeložila Anna Štorkánová]
    Záhlaví-jméno Rhein, Herbert (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údaje[Brno] : Víkend, 2002
    Fyz.popis95 s. : il.
    ISBN80-7222-243-0
    Číslo nár. bibl.cnb001250542
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    OriginálMarmelade & Co., Die besten Rezepte
    Předmět.hesla konzervování ovoce * marmelády * vaření * konzervování potravin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 664.858 , 664.85 , 641.4:634.1/.8 , 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Druh dok.KNIHY
    Marmelády
    Přináší přehled různých druhů ovoce, obsah vitaminů a minerálních látek v jednotlivých druzích i dobu sklizně. Popisuje jaké přístroje, pomůcky a přísady, které jsou potřeba při jeho zpracování a konzervování. Nabízí 75 receptů a různé možnosti úpravy, doporučené množství surovin i postup zpracování. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.