Počet záznamů: 1  

Mág

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Feist, Raymond E., 1945- - Autor
    Praha : United Fans, 1996 - 506 s. : mp.
    ISBN 80-85892-13-8 (Klub Julese Vernea)
    Poutník ;
      Kratochvílová, Agáta - Překladatel
     americké romány  fantasy romány
    SignaturaC 152.465/2
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 152.465/2   

    Údaje o názvuMág. Část 2, Mistr / Raymond E. Feist ; [překlad Agáta Kratochvílová]
    Záhlaví-jméno Feist, Raymond E., 1945- (Autor)
    Vyd.údajePraha : United Fans, 1996
    Fyz.popis506 s. : mp.
    ISBN80-85892-13-8 (Klub Julese Vernea)
    Číslo nár. bibl.cnb000188836
    Edice Poutník (United Fans) ; č. 29
    PoznámkyFrontispis. romány fantastické
    OriginálMagician - milamber and the valheru
    Dal.odpovědnost Kratochvílová, Agáta (Překladatel)
    Z cyklu Trhlinové války. 2
    Forma, žánr americké romány * fantasy romány
    Konspekt821.111(73)-3 - Americká próza
    MDT 821.111(73)-31
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Z cyklu Trhlinové války. 2
    Zajetí na Kelewanu znamená pro většinu obyvatel Midkemie jen otroctví a smrt. Díky skrytým magickým vlohám, které dokáže probudit teprve vyšší učení kelewanských mágů, je však pro Puga počátkem cesty za skutečným poznáním. A díky znalostem nižší midkemské magie, kterou Kelewané přehlížejí, se časem stane prvním mezi sobě rovnými. Zbývá již jen rozhodnout, do kterého z obou světů vlastně patří. Mocenské spory kelewanské šlechty invazi na Midkemii sice dočasně pozastavily, nyní ale útok opět nabývá na síle a do čela invazních armád se staví sám císař. Proti němu stojí král, který stále hlouběji propadá svému šílenství, rozhádaná šlechta, znesvářené provincie, dlouhými boji s vetřelci oslabené pohraničí a možná i ponurý mág Macros o němž nikdo neví, jaké cíle vlastně sleduje. Zdroj anotace: Souborný katalog ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.