Počet záznamů: 1  

Lovecké trofeje

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kujawski, Olgierd E. J., 1941-2008 - Autor
    1. vyd. - Praha : Grada, 2006 - 128 s. : il.
    ISBN 80-247-1497-3
    Myslivost v praxi
     lovecké trofeje  lovná zvěř  myslivost
     příručky
    SignaturaC 321.440
    Umístění 639.1 - Myslivost
    Lovecké trofeje
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 321.440   

    Údaje o názvuLovecké trofeje : získávání, úprava, hodnocení / Olgierd E.J. Graf Kujawski
    Záhlaví-jméno Kujawski, Olgierd E. J., 1941-2008 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2006
    Fyz.popis128 s. : il.
    ISBN80-247-1497-3
    Číslo nár. bibl.cnb001576216
    Edice Myslivost v praxi
    PoznámkyPřeloženo z němčiny
    OriginálJagdtrophäen
    Předmět.hesla lovecké trofeje * lovná zvěř * myslivost
    Forma, žánr příručky
    Konspekt639.1 - Myslivost
    MDT 639.1
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru639.1 - Myslivost
    Druh dok.KNIHY
    Lovecké trofeje
    Praktická příručka, která patří do knihovničky každého myslivce. V první části knihy se dozvíte, jak se upravují trofeje srnce, jelena, kňoura, muflona a kamzíka. Najdete tu i několik ukázek preparace šelem, např. postup při stahování lišky nebo jezevce. Z pernaté zvěře autor na příkladu bažanta ukazuje pracovní postup přípravy celého kusu předtím, než bažanta odnesete k preparátorovi. Jednotlivé kapitoly, zabývající se trofejemi jak srstnaté, tak pernaté zvěře, jsou doplněny pokyny, jak o trofeje pečovat.V druhé části knihy jsou pro evropské druhy srstnaté zvěře popsána pravidla pro hodnocení trofejí podle C.I.C. včetně návodu pro jejich měření. Spolu s hodnotami pro udělování medailí tak dostanete do rukou pomůcku, která vám umožní mezinárodní srovnání vlastních trofejí. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.