Počet záznamů: 1  

Literatura I

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hashemi, Michaela, 1958- - Autor
    1. vyd. - Praha : Scientia, 1997 - 188 s. : il., portréty, faksimile ; 24 cm
    ISBN 80-7183-094-1
    Učebnice pro střední školy
      Kysučan, Lubor, - Autor
    do 19. století
     literární výchova  světová literatura  česká literatura
     učebnice středních škol
    SignaturaC 289.481
    Umístění 82 - Literatura. Literární věda
    Literatura I
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 289.481   

    Údaje o názvuLiteratura I : výklad, interpretace, literární teorie / Michaela Horáková, Lubor Kysučan
    Další variantní názvyLiteratura
    Záhlaví-jméno Hashemi, Michaela, 1958- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Scientia, 1997
    Fyz.popis188 s. : il., portréty, faksimile ; 24 cm
    ISBN80-7183-094-1
    Číslo nár. bibl.cnb000286281
    Edice Učebnice pro střední školy (Scientia)
    PoznámkyChronologické tab.. Název na patitulu: Literatura. Pozn.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchRejstřík literárních termínů. Odkazy na lit.
    Dal.odpovědnost Kysučan, Lubor, 1968- (Autor)
    Předmět.hesla do 19. století * literární výchova * světová literatura - do 19. století * česká literatura - do 19. století
    Forma, žánr učebnice středních škol
    Konspekt82 - Literatura. Literární život
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 82:37.016 , 821(100) , 821.162.3 , (075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru82 - Literatura. Literární věda
    Druh dok.KNIHY
    Literatura I
    Antologie literárních textů z české a světové literatury od počátků písemnictví do 1. třetiny 19. století (přehled vývoje české literatury končí obdobím národního obrození). Antologie vytváří celek se stejnojmennou učebnicí. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.