Počet záznamů: 1  

Ledová společnost


  1.  Arnaud, Georges-Jean, 1928-2020 - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Najáda, 1995 - 221 s. ; 18 cm
    ISBN 80-85632-29-2 (brož.)
    Ero/Sci-fi
      Marchal, Jan - Překladatel   Zhouf, Martin, - Jiná role
     francouzské romány  vědecko-fantastické romány
    SignaturaC 144.986/14
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 144.986/14   
    Na Sadech - dospělé ( příruční sklad )k vypůjčeníC 144.986/14 a1   

    Údaje o názvuLedová společnost. 14, Velrybí lidé / G.J. Arnaud ; [z francouzského originálu ... přeložil Jan Marchal ; obálka a grafická úprava Martin Zhouf]
    Část názvuVelrybí lidé
    Záhlaví-jméno Arnaud, Georges-Jean, 1928-2020 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Najáda, 1995
    Fyz.popis221 s. ; 18 cm
    ISBN80-85632-29-2 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb000091017
    Edice Ero/Sci-fi
    OriginálCompagnie des glaces - Les hommes-Jonas
    Dal.odpovědnost Marchal, Jan (Překladatel)
    Zhouf, Martin, 1962- (Jiná role)
    Forma, žánr francouzské romány * vědecko-fantastické romány
    Konspekt821.133.1-3 - Francouzská próza, francouzsky psaná
    MDT 821.133.1-31 , (0:82-311.9)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Harl Mern je vyhnán z Transevropské společnosti a nastupuje do vlaku, který míří do Společnosti mořského ledovce. Do hlavního města se však nemůže dostat a je zablokovaný v Amertume Station. Zde je po několika týdnech unesen a předán Neokatolíkům. Kid dostává uklidňující informace….kurz Kalorie stoupá, produkce tuleního oleje roste, ale Kaempolis se stává čím dál víc neovladatelné. Mikado prodává své akcie Kidovy společnosti a lidé stále váhají s osídlováním mořského ledovce. Starý Pavie umírá. Všichni přátelé žijící ve Stanici fantomů se chtějí co nejdříve dostat zpět do Společnosti mořského ledovce… Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.