Počet záznamů: 1
Lebensmitteltechnologie
kniha
Heiss, Rudolf - Autor
3. überarbeitete und erweiterte Aufl. - Berlin ; New York : Springer Verlag, 1990 - 422 s.
ISBN 3-540-51737-5 (Berlin), ISBN 0-387-51737-5 (New York)Signatura C 267.838 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Lebensmitteltechnologie : biotechnologische, chemische, mechanische und thermische Verfahren der Lebensmittelverarbeitung / Rudolf Heiss (Hrsg.) Záhlaví-jméno Heiss, Rudolf (Autor) Údaje o vydání 3. überarbeitete und erweiterte Aufl. Vyd.údaje Berlin ; New York : Springer Verlag, 1990 Fyz.popis 422 s. ISBN 3-540-51737-5 (Berlin) 0-387-51737-5 (New York) Země vyd. Německo Jazyk dok. němčina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1