Počet záznamů: 1  

Language in its multifarious aspects

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Sgall, Petr, 1926-2019 - Autor
    1st ed. - Prague : Karolinum Press, 2006 - 556 s. ; 21 cm
    ISBN 80-246-1158-9
     jazyk  teorie  lingvistika
     monografie
    SignaturaC 322.555
    Umístění 81 - Lingvistika. Překlad. Dialekty. Gramatika. Stylistika
    Language in its multifarious aspects
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 322.555   

    Údaje o názvuLanguage in its multifarious aspects / Petr Sgall
    Záhlaví-jméno Sgall, Petr, 1926-2019 (Autor)
    Údaje o vydání1st ed.
    Vyd.údajePrague : Karolinum Press, 2006
    Fyz.popis556 s. ; 21 cm
    ISBN80-246-1158-9
    Číslo nár. bibl.cnb001647055
    PoznámkyČást. německý text
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík
    Dal.odpovědnost Univerzita Karlova (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla jazyk * teorie * lingvistika
    Forma, žánr monografie
    Konspekt81 - Lingvistika. Jazyky
    MDT 80 , 81
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.angličtina ; němčina
    Ve volném výběru81 - Lingvistika. Překlad. Dialekty. Gramatika. Stylistika
    Druh dok.KNIHY
    Language in its multifarious aspects
    This exceptional book of selected essays by the leading Czech linguist and member of the Prague Linguistic Circle contains 26 essays in English and 4 in German. It presents the wide scope of Sgall's interest and in six parts introduces the main spheres of author's interest. The first part of the book deals with general and theoretical questions, the second contains Sgall's contribution to syntax, the third covers the functional sentence perspective, the fourth sentences and discourse, the fifth language typology, and the last part covers speech and writing. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.