Počet záznamů: 1  

Laboratorní kontrola cukrovarnické výroby

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Friml, Miroslav - Autor
    2., upravené vyd. - Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1986 - 152 s. : il., tb. ; 20 cm
    Technické publikace Výzkumného ústavu potravinářského průmyslu. Řada technické literatury;
      Tichá, Berta, - Jiná role
     cukrovary  výroba
     příručky
    SignaturaC 251.404
    Umístění
    Laboratorní kontrola cukrovarnické výroby
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 251.404   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuLaboratorní kontrola cukrovarnické výroby. Díl A., Základní rozbory
    Záhlaví-jméno Friml, Miroslav (Autor)
    Údaje o vydání2., upravené vyd.
    Vyd.údajePraha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1986
    Fyz.popis152 s. : il., tb. ; 20 cm
    Číslo nár. bibl.cnb000017661
    Edice Technické publikace Výzkumného ústavu potravinářského průmyslu. Řada technické literatury; 373
    PoznámkyPro vnitř. potřebu - 2050 výt. - Rozmn. - Obálka Jana Šípková. - Vydavatel: Výzkum. ústav potrav. prům. Středisko techn. inf. potrav. průmyslu
    Dal.odpovědnost Tichá, Berta, 1936- (Jiná role)
    Dal.odpovědnost Výzkumná a vývojová základna cukrovarnického průmyslu (Jiná role)
    Předmět.hesla cukrovary * výroba
    Forma, žánr příručky
    MDT 664.1
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Laboratorní kontrola cukrovarnické výroby
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.