Počet záznamů: 1  

Kvalita konzervovaných krmiv a jejich použití

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    1. vyd. - České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2005 - 88 s. : il. ; 30 cm
    ISBN 80-7040-823-5
      Čermák, Bohuslav, - Editor
     konzervace krmiv  silážování  kukuřice  jeteloviny
     sborníky konferencí
    SignaturaB 46.568
    Umístění
    Kvalita konzervovaných krmiv a jejich použití
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněB 46.568 P   

    Údaje o názvuKvalita konzervovaných krmiv a jejich použití : sborník z mezinárodního semináře dne 2. listopadu 2005 ... / [editor Bohuslav Čermák]
    Část názvuSborník z mezinárodního semináře dne 2. listopadu 2005 na téma Kvalita konzervovaných krmiv a jejich použití
    Záhlaví-akce Kvalita konzervovaných krmiv a jejich použití (2005 : České Budějovice, Česko)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeČeské Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2005
    Fyz.popis88 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-7040-823-5
    Číslo nár. bibl.cnb001637055
    Poznámky60 výt.. Nad názvem: Zemědělská fakulta Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích, Školní zemědělský podnik Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích v rámci projektu "Zelená laguna", Agrární komora České Budějovice
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie
    Jazyková pozn.Část. německý text, anglická resumé
    Dal.odpovědnost Čermák, Bohuslav, 1941-2016 (Editor)
    Dal.odpovědnost Jihočeská univerzita. Školní zemědělský podnik
    Agrární komora České republiky. Regionální agrární komora České Budějovice
    Předmět.hesla konzervace krmiv * silážování * kukuřice * jeteloviny
    Forma, žánr sborníky konferencí
    Konspekt636 - Chov zvířat. Živočišná výroba
    MDT 636.085.7 , 636.085.52-027.3 , 633.15 , 633.32 , (062.534)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština ; němčina
    Druh dok.KNIHY
    Kvalita konzervovaných krmiv a jejich použití
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.