Počet záznamů: 1  

Kuře


  1.  Fraser, Linda - Autor
    České vyd. 1. - Praha : Svojtka & Co., 2003 - 256 s. : il. ; 22 cm
    ISBN 80-7237-712-4
    Ilustrovaná encyklopedie
      Soušková, Alena - Překladatel
     vaření  kuřecí maso
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 311.146
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Kuře
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 311.146   

    Údaje o názvuKuře : praktická kuchařka krok za krokem / [Linda Fraserová ; z angličtiny přeložila Alena Soušková]
    Záhlaví-jméno Fraser, Linda (Autor)
    Údaje o vydáníČeské vyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Svojtka & Co., 2003
    Fyz.popis256 s. : il. ; 22 cm
    ISBN80-7237-712-4
    Číslo nár. bibl.cnb001284983
    Edice Ilustrovaná encyklopedie (Svojtka & Co.)
    PoznámkyJméno autorky převzato ze hřbetu. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Soušková, Alena (Překladatel)
    Předmět.hesla vaření * kuřecí maso
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Kuře
    Seznamuje s kuřetem opravdu důkladně: po úvodní kapitole, popisující přípravu kuřete před vlastním zpracováním (výběr, svazování, porcování a základní typy tepelné úpravy), následují desítky atraktivních a názorných receptů na polévky, předkrmy, jídla z jednoho hrnce, saláty, rožněná jídla až po pečivo, koláče a ostré kořeněné pokrmy. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.