Počet záznamů: 1  

Kuchařské recepty vypsané z krásné literatury


  1. Vyd. 1. - Praha : Odeon, 1989 - 255 s. : barev. il. ; 20 cm
    Klub čtenářů ;
      Jiskrová, Jaroslava, - Sestavovatel, kompilátor - Autor doslovu, tiráže atd.   Born, Adolf, - Ilustrátor
     kuchařství  jídla
     kuchařské recepty  antologie
    SignaturaP 19.885
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Kuchařské recepty vypsané z krásné literatury
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 263.930 v2   
    Lidická ( region )jen prezenčněP 19.885   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 263.930 a1   

    Údaje o názvuKuchařské recepty vypsané z krásné literatury / uspořádala Jaroslava Jiskrová ; [výtvarný doprovod Adolf Born]
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Odeon, 1989
    Fyz.popis255 s. : barev. il. ; 20 cm
    Číslo nár. bibl.cnb000051029
    Edice Klub čtenářů (Odeon) ; 589
    Poznámky162000 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Jiskrová, Jaroslava, 1949- (Sestavovatel, kompilátor) (Autor doslovu, tiráže atd.)
    Born, Adolf, 1930-2016 (Ilustrátor)
    Předmět.hesla kuchařství * jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty * antologie
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , 641/642 , (082.21) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Kuchařské recepty vypsané z krásné literatury
    Neobvyklá antologie kulinářských receptů sebraných z české a světové literatury. Podle receptů je rozdělena na části: polévky, jídla masitá, drůbež, zvěřina, ryby atd. Některé recepty jsou použitelné beze změny, jiné s úpravami. Autorka sestavila i originální čítanku z poezie, beletrie i cestopisné četby všech dob i národů. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.