Počet záznamů: 1  

Kuchařka - švindlujeme v kuchyni


  1.  Mandžuková, Jarmila, 1959- - Autor
    2. přeprac. vyd. - České Budějovice : Dona, 1999 - 125 s., [4] s. obr. příl. : il.
    ISBN 80-86136-44-2 (brož.)
      Martenek, Miloslav, - Ilustrátor   Doležal, Vladimír, - Fotograf
     vaření  levná jídla
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 295.385
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Kuchařka - švindlujeme v kuchyni
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 295.385   
    Lidická ( region )jen prezenčněC 295.385 P   

    Údaje o názvuKuchařka - švindlujeme v kuchyni / Jarmila Mandžuková ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek
    Část názvuŠvindlujeme v kuchyni
    Záhlaví-jméno Mandžuková, Jarmila, 1959- (Autor)
    Údaje o vydání2. přeprac. vyd.
    Vyd.údajeČeské Budějovice : Dona, 1999
    Fyz.popis125 s., [4] s. obr. příl. : il.
    ISBN80-86136-44-2 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb000704635
    Dal.odpovědnost Martenek, Miloslav, 1933- (Ilustrátor)
    Doležal, Vladimír, 1952- (Fotograf)
    Předmět.hesla vaření * levná jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.553 , (083.12) , (035) , 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Kuchařka - švindlujeme v kuchyni
    Recepty na pokrmy od polévek, omáček, přes přílohy, dezerty k nápojům, ve kterých nahrazujeme hlavní suroviny jinými, působí většinou velmi pracně až iracionálně (např. tvarohový tatarský biftek, kečup bez rajčat, klobásy z mrkve, falešná husí krev a kapary z nedozrálé zelené bobule černého bezu). Věrohodné jsou rady pro náhrady typu zelenina místo masa, pokud jsme zapomněli něco koupit a recepty na přípravu moučníků bez vajec. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.