Počet záznamů: 1
Roubínek, Zdeněk - Autor
České Budějovice : Dona, 2001 - 158 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 20 cm
ISBN 80-86136-93-0
Martenek, Miloslav, - Ilustrátor Doležal, Vladimír, - Fotograf
kuřecí jídla
kuchařské receptySignatura C 301.129 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Údaje o názvu Kak prigotovit' vkusno i deševo solen'ja, varen'ja, kopcen'ja Část názvu Solen'ja, varen'ja, kopcen'ja Nakladatel Moskva : ÉKSMO, 2010 Fyz.popis 190 stran : barevné ilustrace ; 25 cm ISBN 978-5-699-42081-0 Údaje o názvu Kuchařka : kuře rychle - chutně - zdravě / Zdeněk Roubínek ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek Další variantní názvy Kuře rychle - chutně - zdravě Variantní názvy Kuchařka - Kuře rychle, chutně, zdravě Záhlaví-jméno Roubínek, Zdeněk (Autor) Vyd.údaje České Budějovice : Dona, 2001 Fyz.popis 158 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 20 cm ISBN 80-86136-93-0 Kč 85,00 Číslo nár. bibl. cnb001004316 Dal.odpovědnost Martenek, Miloslav, 1933- (Ilustrátor)
Doležal, Vladimír, 1952- (Fotograf)
Předmět.hesla kuřecí jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.54'65 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Kuře je jídlo moderního člověka. Kuřecí pochoutku si můžeme dopřát kterýkoliv den v týdnu a nezáleží na tom, zdajipřichystáme k obědu, svačině nebo k večeři. Největší předností kuřecího masaje lehká stravitelnost, výživová hodnota a nízký obsah tuků. Další důležitou předností je rychlá a poměrně snadná příprava kuřecích pokrmů. Do této kuchařky jsem zařadil recepty, které nedají příliš mnoho práce, nejsou technologicky náročné a vyhovují našemu českému naturelu. Receptury jsou psány pro 4 osoby. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1